הטעם החמים של החורף

בחירה של טעמים וחומרים מזינים עם אופי חזק כדי להתחמם בימי החורף הקרים

אנטיפסטי

מאפים קטנים מעוררי תיאבון

יצירה עליזה מבצק, מדגישה את הטעם המובהק של הגבינה. קרא >

מנה ראשונה

פפרדלה עם רגו טלה וצנוברים קלויים

מתכון טעים ומזין, המאופיין בנוכחות של מרכיבים עשירים ומעוררי תיאבון.

קרא >

מנה עיקרית

בקלה בסגנון ויצ'נזה

בשנת 1580, למישל דה מונטן ויצ'נזה הצטיירה כמו עיר נפלאה, אבל רק כשטעם את דג ה "בקלה של ויצ'נזה" המפורסם התעוררה בו התלהבות אמיתית.

קרא >

תוספות

פודינג מפולנטה (קמח תירס)

דרך מקורית כדי להגיש מרכיב מסורתי כמו הפולנטה קרא >

קינוח

עוגת שוקולד חמה

מסע אמיתי לתוך עונג מתוק קרא >