קרנבל של טעמים

מנות צבעוניות כמו קונפטי ומעוררות תיאבון, כדי לספק את החיך, ותענוג לעיניים. הנה תפריט פשוט להכנה ואידיאלי לקרנבל, כיוון שמביא אל השולחן את כל הטעמים המסורתיים במגוון צבעי הקשת.

אנטיפסטי

טבעות גבינה ורימונים

טעים וקל משקל, עשוי מטוסט גבינה ורימון, מושלם הן לארוחת ערב רשמית והן למזנון. קרא >

מנה ראשונה

ספגטי "צבעי הקשת"

תוך קריאת החומרים, רואים מיד צלחת מגוונת וצבעונית, טריה ומאוזנת כלומר: בחירה בטוחה. ירקות קטנים רבים , צבעוניים כמו קונפטי. מחווה לקרנבל, לאביב או פשוט למטבח הצמחוני. קרא >

מנה עיקרית

נתחי בשר חזיר בדלעת

עוד מנה צבעונית בעלת אפקט דרמטי בטוח. ממלאים את הדלעת בגושים של בשר חזיר מטוגן ומגישים ישירות אל השולחן, כמעט כמו תבשיל. אידיאלי כדי להדהים את האורחים, אפילו את הקטנים שביניהם. קרא >

תוספות

בצל ממולא

הבצלים החצויים הופכים להיות לקערות הגשה ממולאות בקישואים, גבינת שמנת ותפוחי אדמה מוקרמים. תוספת חזקה וטעימה, מושלמת ללוות את המנות העיקריות של בשר.

קרא >

קינוח

מאפים לקרנבל

אופייני לתקופה של הקרנבל, לעוגה זו יש הכנה מיוחדת אשר משתנה מאזור אחד לשני באיטליה. מעולה גם ללא מילוי, ויכולים להיות ממולאים עם שמנת או ריבה או מוגשים לשולחן או רק עם מעטה דקיק של אבקת סוכר ובליווי ריבת מישמש.

קרא >