הג'ירו ד'איטליה על גבי תפריט

תפריט שמבטא את העושר של הטעם האופייני של המסורת הקולינרית האיטלקית

אנטיפסטי

קישואים, חצילים, ובצל בקרום

מתאבן על בסיס ירקות מלאים עם טעם. קרא >

מנה ראשונה

ספגטי אלה פוטנסקה

קל להכנה עם זיתים, צלפים שחורים, אנשובי ועגבניות. תיירים שנוסעים לרומא נהנים ממנה זו במסעדות היוקרתיות של רובע טרסטוורה.

קרא >

מנה עיקרית

תרנגולת ברוטב הדסים

הארומה ייחודית של הדס עושה את המאכל הטיפוסי הזה למיוחד. קרא >

תוספות

ארטישוק ותפוחי אדמה מאודים

שניים מהירקות הפופולריים ביותר על השולחנות של איטליה. תוספת פשוטה ומלאת טעם.

קרא >

קינוח

שטרודל תפוחים

בסיור הטעמים של איטליה, מחווה למטבח של הצפון. קרא >