תפריט עבור כל יום

בישול פשוט על מסורת הים התיכון וטעמים קלים הם המרכיבים שהופכים את התפריט למתאים עבור כל ימות השבוע. בליווי יין קל ומבושם.

אנטיפסטי

סלט של ארטישוק ופרמזן

צלחת עם טעם מודגש, קלה להכנה ובעלת אפקט הודות לקשקשים של הגבינה המגוררת. קרא >

מנה ראשונה

פרפלה עם פלפל ואנשובי מוקרמים

הפלפל, שמוצאו במרכז אמריקה, הפך למצרך חיוני של במטבח האיטלקי. ישנם כמה וכמה סוגים מתוצרת מקומית (באיטליה), וביניהן הפלפל המרובע מאסטי, הווגרה והענק של נאפולי. קרא >

מנה עיקרית

דג סול מן הים האדריאטי בסגנון יווני

מתכון בטעם מפתה, מוכן בתוך דקות ובעל הצלחה בטוחה. קרא >

תוספות

תפוחי אדמה טבעיים

תוספת קלה וטעימה שנועדה להדגיש את הטעם המלא של המנה העיקרית.

קרא >

קינוח

עוגת אלף טעמים

טבילה מלאה בטעם של עוגת שוקולד מתוקה. קרא >