טעמים וסודות של עמק הפו

הודות לעדרים רבים של בקר וחזירים, המטבח של עמק הפו מציע בשרים מעולים, נקניקים וגבינות. מרכיבים חיוניים להכנת רטבים, קלויים, בשרים ומנות פסטה מבושלות. כדי ללוות את האוכל יש הרבה יינות טובים ותוססים. מסורת קולינרית אמיתית, המשקפת את הטעמים החזקים של חבל ארץ זה.

אנטיפסטי

קיאצה

חטיפים טעימים של המטבח המסורתי של אמיליה רומניה קרא >

מנה ראשונה

רג'ינטה עם רוטב בשר מתובל ואורגנו

הרג'ינטה הולכות טוב עם כל התבלינים המסורתיים על בסיס בשר, במיוחד כמו נזיד זה של בשר מתובל עם אורגנו, אשר מציע טעמים אותנטיים של המטבח האזורי. קרא >

מנה עיקרית

דג סול בגריל

טעים וקל להכנה, תבשיל דגים טיפוסי של המסורת הקולינרית של עמק הפו. קרא >

תוספות

קרשנטינה

לחם מבצק עלים, אופייני למטבח של מודנה, אידיאלי ללוות בשרים וגבינות. דרך נוספת ויוצאת דופן, אבל טעימה כדי ליהנות מהם הוא ברוטב פסטו בייקון גבינה ושום, רוזמרין וגבינת פרמזן מגוררת. קרא >

קינוח

אינטריגוני או קיאקרה מאיזור רג'יו אמיליה

קינוח טעים לפי המסורת של רג'יו, האופייני לתקופת הקרנבל אבל נהנים ממנו כל השנה. קרא >