בבטה ברוטב פסטו

stampa

מתכון איטלקי טיפוסי לאיזור של ליגוריה, ומככב בו הבזיליקום.

מתכון של ירקות
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
30'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
496 קלוריות \ kJ
- חלבונים
15 ג'
- פחמימות
63 ג'
- שומנים
16 ג'

 
350 ג'
 צנוברים
 
50 ג'
 בזיליקום
 
40 ג'
 שמן זית טהור
 
200 מ"ל
 שום
 
1 שן שום
 גבינת פרמזן
 
2 כפיות
 גבינת פקורינו
 
1 כף
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

לערבב במיקסר את הבזיליקום, צנוברים, שום ושמן הזית. להוסיף את הגבינה ולערבב היטב.

1

מבשלים את הבבטה של ברילה במים מומלחים, מנקזים כאשר אל דנטה ומגישים עם פסטו.

המלצת השף


כדי לתת נופך ייחודי לפסטה אפשר להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ושעועית. כדי לקבל את אותן תוצאות בפחות זמן ניתןלהשתמש בפסטו ג 'נובזה של ברילה שנמזג ישירות על הפסטה מיד לאחר ייבוש.

יין מומלץ


למנה ארומטית וטעימה זו, אנו ממליצים על יין לבן, בינוני בעל גוף בינוני, ארומטי, עם רמזים של מינרלים כמו Pigato הפיגאטו או קולי די לוני ביאנקו.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >