בבטה ברוטב ארבייטה עם שעועית לבנה

stampa

דרך קלה ומהירה לתת נופך אישי למתכון כפרי טיפוסי של איטליה.

מתכון של ירקות
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
10'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
508 קלוריות \ kJ
- חלבונים
21 ג'
- פחמימות
96 ג'
- שומנים
5 ג'

 
350 ג'
 שעועית ספרדית לבנה טריה
 
400 ג'

אופן ההכנה

1

לחמם במחבת את תוכנה של צנצנת רוטב הארבייטה 400 ג' של ברילה

1

מוסיפים לרוטב קופסת שעועית ספרדית, ומבשלים על להבה נמוכה כ 5 דקות.

1

מבשלים את הבבטה של ברילה במים מומלחים, מנקזים כאשר אל, דנטה ומגישים.

המלצת השף


את רוטב הארבייטה של ברילה אפשר לשפוך ישירות מיד לאחר ייבוש על הפסטה, או שאפשר לחמם על אדים או במיקרוגל.

יין מומלץ


למנה ארומטית וחריפה זו, עם טעם וריח שנוטים לכיוון המריר, אנו ממליצים על יין אדום בעל גוף בינוני, רך, נעים וריחני כמו ברברה ד'אסטי או מרלו ליסון פרמג'יורה.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >