בבטה עם פסטו מזיתים ירוקים וצלפים

stampa

הבבטה, שמייצגות גרסה כמעט שטוחה של הספגטי, מוצעות במתכון זה יחד עם פסטו זיתים וצלפים.

מתכון של ירקות
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
15'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
409 קלוריות \ kJ
- חלבונים
12 ג'
- פחמימות
68 ג'
- שומנים
10 ג'

 
350 ג'
 זיתים ירוקים מגולענים
 
200 ג'
 צלפים במלח
 
10 ג'
 לימון
 
0.5
 שמן זית טהור
 
4 כפיות
 פטרוזיליה
 
1 קומץ
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

במיקסר לערבב את הזיתים, הפטרוזיליה, והצלפים הרחוצים והיבשים.

1

שמים בקערה עם שמן זית ומיץ לימון, מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל.

1

מבשלים את הבבטה של ברילה במים מומלחים, מסננים ומגישים עם הרוטב של זיתים וצלפים.

המלצת השף


צלפים מומלחים הם טעימים ביותר, אבל הם חייבים להיות מושרים במים למשך מספר שעות לפני השימוש.

יין מומלץ


אנו מציעים יין לבן, טרי ועסיסי, רך וריחני, עם ניחוחות עזים ומינרלים כמו הטוקאי מפריולי או האינזוליה מסיציליה.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >