בוקטיני עם פסטו בסגנון קלבריה, ריקוטה טריה ושמן בזיליקום

stampa

גבינת הריקוטה והבזיליקום טרי נועדו כדי להדגיש את הטעם של הפסטו בסגנון קלברזה ובכך ליצור מתכון מהיר ומוצלח.

מתכון של גבינה, עשבי תיבול
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
15'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
684 קלוריות \ kJ
- חלבונים
16 ג'
- פחמימות
70 ג'
- שומנים
38 ג'

 
320 ג'
 גבינת ריקוטה עזים
 
150 ג'
 שמן זית טהור
 
80 ג'
 בזיליקום
 
5 עלים

אופן ההכנה

1

מבשלים את הבוקטיני של ברילה במים מומלחים ובינתיים, מערבבים את הבזיליקום עם קמצוץ של מלח ושמן.

1

מסננים את הבוקטיני אל דנטה ומוסיפים לרוטב הפסטו אלה קלברזה של ברילה יחד עם הריקוטה. מערבבים היטב ומגישים כקישוט עם זרזיף של שמן בניחוח בזיליקום.

המלצת השף


אם אתם מעדיפים, אתם יכולים להחליף את גבינת הריקוטה עזים עם ריקוטה מחלב פרה

יין מומלץ


החלטית ומעט פיקנטית, למנה זו טעם רך בעטיה של הריקוטה. אנו ממליצים על יין רך ועדין עם ריח טוב כמו ה פינו בלאן או ה-גרקטו אומברו.

צורה אלטרנטיבית



Spaghetti Barilla 

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >