קונקילייה ריגטה עם דלעת וארוגולה בקרם אגוזים

stampa

במתכון זה הקונקילייה ריגטה משולבים עם רוטב עם טעם מתוק של דלעת ואגוזים.

מתכון של ירקות, גבינה
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
בינונית
זמן:
35'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
553 קלוריות \ kJ
- חלבונים
17 ג'
- פחמימות
71 ג'
- שומנים
22 ג'

 דלעת
 
200 ג'
 ארוגולה
 
70 ג'
 קצפת
 
50 ג'
 אגוזים ללא קליפה
 
40 ג'
מגורר  גבינת פרמזן
 
30 ג'
 שום
 
1 שן שום
 שמן זית טהור
 
2 כפיות
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

מערבלים בבלנדר אגוזי מלך קלופים, גבינת פרמזן מגוררת, שום וקמצוץ של מלח, פלפל וטיפת שמן. לבסוף, מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב.

1

אופים את הדלעת בתנור במשך כ 20 דקות, ואז מקלפים וחותכים לקוביות ומשחימים עם מעט שמן. מוסיפים את עלי הארוגולה הקצוצים גס.

1

מבשלים את הקונקיליה ריגטה של ברילה בהרבה מים מומלחים, מנקזיםכאשר אל דנטה ומקפיצים במחבת עם רוטב הדלעת.

1

מגישים את רוטב הפסטה עם שכבה של אגוזים בחלק התחתון של התבשיל.

המלצת השף


מקשטים עם פטרוזיליה טרייה קצוצה.

יין מומלץ


סואבה קלאסיקו סופריורה. טעם ההדרים של הגרגנגה וניחוח השקדים הנעים מדגישים את הטעמים של הדלעת בראשונה ושל האגוזים מאוחר יותר. מגישים ב11-9 מעלות צלסיוס בגביע בינוני.

צורה אלטרנטיבית



Gnocchi Barilla 

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >