קונקילייה עם כרובית ואנשובי

stampa

התאמה טעימה וקלה לביצוע. לחילופין ניתן להשתמש בברוקולי, כרובית או לפת

מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
30'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
426 קלוריות \ kJ
- חלבונים
14 ג'
- פחמימות
70 ג'
- שומנים
10 ג'

 כרובית
 
600 ג'
 פרוסות אנשובי
 
5
 שום
 
2 שיני שום
 שמן זית טהור
 
3 כפיות
 גבינת פרמזן
 
במידת הצורך
 רוזמרין
 
במידת הצורך
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

לנקות, לשטוף ולהרתיח את פרחי הכרובית במשך חמש עשרה דקות במים מומלחים.

1

במחבת עם שמן, משחימים את השום וענף הרוזמרין, מוסיפים את פרוסות האנשובי ופרחי כרובית ומבשלים לכמה דקות.

1

מבשלים את הקונקיליה ריגטה של ברילה בהרבה מים מומלחים, מנקזים כאשר אל דנטה, שופכים לתוך המחבת, מקפיצים מספר דקות ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.

המלצת השף


כדי להימנע משינויים בצבע רצוי להרתיח את הכרובית במים חמצמצים.
כדי לרכך את הריח החזק של הכרובית מספיק לשים על המכסה של הסיר פרוסת לחם טבולה בחומץ.

יין מומלץ


עבור המנה הזו הטעימה והארומטית אנו ממליצים על יין רוזה רך עם עוצמת הריח טוב ואורך של טעם, כמו ה סקלברונה רוזאטו או ה-נרדו רוזאטו מפוליה.

צורה אלטרנטיבית



Gnocchi Barilla 

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >