פוזילי בטעם ירקות

stampa

מתכון המאופיין בניחוחות של עשבי תיבול, ומשמש לעתים קרובות לקישוט המנות.

מתכון של ירקות
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
30'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
567 קלוריות \ kJ
- חלבונים
13 ג'
- פחמימות
68 ג'
- שומנים
27 ג'

 
350 ג'
 עגבניות שרי
 
400 ג'
 קצפת
 
200 ג'
 שמן זית טהור
 
50 ג'
 כרישה
 
50 ג'
 חמאה
 
30 ג'
 עירית
 
20 ג'
 שום
 
1 שן שום
קצוץ  בזיליקום
 
במידת הצורך
 רוזמרין
 
במידת הצורך
 מרווה
 
במידת הצורך
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל לבן
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

מכינים תערובת של כרישה, בזיליקום רוזמרין ומרווה ומוסיפים שמן זית טהור. ממיסים את החמאה על מנת להשחים את התערובת, ומוסיפים את העגבניות הקצוצות. מבשלים כעשר דקות ולבסוף מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח ופלפל.

1

מבשלים את הפוזילי של ברילה בהרבה מים מומלחים, מסננים ומוסיפים לרוטב. להוסיף קורטוב של חמאה מבושמת עם עירית ושום קצוצים דק.

המלצת השף


לשמור בצד כמה מצקות של מי בישול הפסטה בשביל הרוטב. לשים גם כמה עגבניות שרי בצד כדי לקשט את הצלחת.

יין מומלץ


עבור מנה טעימה ועדינה זו, עם ניחוח מתוק קמעה, מומלץ יין לבן טרי, חצי-ארומטי ובעל גוף בינוני כמו הריזלינג איטליקו או סואבה.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >