פנה ריגטה עם ירקות וגבינת קצ'קבל

stampa

מתכון מהיר וטעים, מתאים לכל אירוע. פלפלים וגבינה נותנים למנה טעם ייחודי ומגרה.

מתכון של ירקות, גבינה
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
בינונית
זמן:
30'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
605 קלוריות \ kJ
- חלבונים
21 ג'
- פחמימות
77 ג'
- שומנים
24 ג'

 גבינת קצ'קבל
 
100 ג'
 שמן זית טהור
 
60 ג'
 עגבניות מסוג פקינו
 
16
 ארטישוק
 
2
 פרוסות אנשובי
 
2
 פלפל צהוב
 
1
 שום
 
1 שן שום
 בצל בינוני
 
01.02.10
 פפריקה
 
במידת הצורך
 מלח
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

חותכים את העגבניות לשניים, זורים מלח ושמים במסננת לניקוז במשך חצי שעה.

1

פורסים את הבצל דק ומשחימים בשמן במשך 5 דקות. מוסיפים את השום הקצוץ, האנשובי, ואחרי דקה, את הפלפל החתוך לקוביות ופרוסות הארטישוק. מוסיפים מלח וקצת פפריקה לפי הטעם.

1

מבשלים את הפנה ריגטה של ברילה בהרבה מים מומלחים, מנקזים כאשר אל דנטה המקום אל ומעבירים למחבת עם קצת מהמים בהם בושלו.

1

מערבבים את הפסטה עם הרוטב, מוסיפים זרזיף של שמן זית כתית, פטרוזיליה קצוצה וגבינת קצ'קבל.

המלצת השף


תמיד טוב לא לבשל את הירקות יותר מדי כך שהם שומרים על הצבע הטבעי שלהם ולא מאבדים מהטעם והתכונות המזינות שהם מכילים.

יין מומלץ


מתכון זה הוא בעל טעמים ארומטיים, טעימים, טריים ועסיסיים והולך טוב עם יין לבן בעל ניחוח טרי, טוב ועדין כמו אסט! אסט! אסט! ממונטפיאסקונה או ה-טרביאנו מחבל רומנ'ה.

צורה אלטרנטיבית



Tortiglioni Barilla 

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >