פנה אל' ארבייטה

stampa

מתכון מהמטבח האיטלקי המסורתי. הפפריקה, מתוקה או חריפה, היא חלק ממשפחת הסולניים, קבוצה גדולה של צמחים הכוללת גם תפוחי אדמה, עגבניות, חצילים וטבק.

מתכון של ירקות
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
20'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
448 קלוריות \ kJ
- חלבונים
14 ג'
- פחמימות
71 ג'
- שומנים
12 ג'

 עגבניות טריות
 
600 ג'
 שום
 
2 שיני שום
 שמן זית טהור
 
3 כפיות
 גבינת פקורינו
 
4 כפיות
 פפריקה
 
1
 פטרוזיליה
 
במידת הצורך
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

להוריד מן האש, לקלף, להוציא את הזרעים ולחתוך את העגבניות לקוביות.

1

משחימים במחבת עם שמן שום קצוץ וצ'ילי טחון. מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך חמש דקות.

1

מבשלים את הפנה ריגטה של ברילה בהרבה מים מומלחים, מנקזים כאשר אל דנטה, מערבבים עם הרוטב, ומפזרים גבינת פקורינו ופטרוזיליה קצוצה.

המלצת השף


כדי להשיג את אותה תוצאה בפחות זמן אפשר להשתמש ברוטב הארביטה של ברילה, אשר נמזג ישירות מיד לאחר ייבוש הפסטה.

יין מומלץ


עבור המנה הזו בעלת ניחוח מרומז חמצמץ אנו ממליצים על יין אדום בעל גוף בינוני, עם ניחוחות קלים כמו קברנה פרנק או סולופקה רוסו.

צורה אלטרנטיבית



Tortiglioni Barilla 

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >