ריזוני במרק ארטישוק

stampa

אחד הירקות האצילים ביותר הידוע בתכונתו כמשתן ומטהר, הוא הגיבור במתכון מלא טעם זה, שמייצג מקורית ויצירתית.

מתכון של ירקות
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
20'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
378 קלוריות \ kJ
- חלבונים
9,8 ג'
- פחמימות
48,1 ג'
- שומנים
12,7 ג'

 
160 ג'
בפרוסות  ארטישוק
 
250 ג'
 עגבניות מקולפות
 
100 ג'
 קמח
 
50 ג'
 מרק
 
100 סנטיליטר
 שמן זית טהור
 
3 כפיות
 רוזמרין
 
1 ענף
 שום
 
1 שן שום
 יין לבן
 
01.02.10 כוס
 גבינת פרמזן
 
במידת הצורך
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

מטגנים בסיר את השום בשמן עד שזהוב, מסירים ומוסיפים את העגבניות הקצוצות.

1

מטגנים את הארטישוקים בסיר, יוצקים את היין, נותנים להתאדות, ומוסיפים את הרוזמרין.

1

מוסיפים קמח, עגבניות ובוחשים היטב. להוסיף מרק, מלח ופלפל ולבשל למשך 10 דקות.

1

מבשלים את הריזוני של ברילה במרק ומפזרים גבינת פרמזן.

המלצת השף


כאשר מנקים את הארטישוקים יש לזכור להסיר את הסיבים הקוצניים שמכסים את חלקו העיון של לב הארטישוק. משרים אותם במים ומיץ לימון או מים מוגזים, כדי להימנע מהם להשחיר.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >