ספגטי עם דיונון בניחוח מרווה ורוזמרין מוגש עם מחית פול

stampa

דיונון מבושל עם עשבי תיבול שמדגישים את הטעם, הם המרכיב הייחודי במתכון זה, שמוגש בדרך מקורית ויצירתית על שכבת קרם פול.

מתכון של דגים, עשבי תיבול, ירקות
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
בינונית
זמן:
25'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
517 קלוריות \ kJ
- חלבונים
22 ג'
- פחמימות
73 ג'
- שומנים
15 ג'

 
350 ג'
ללא קליפה ( סרטנים)  פול (קטניות)
 
200 ג'
 תמנונים
 
200 ג'
 שמן זית טהור
 
50 ג'
 בצל לבן
 
0.5
 שום
 
1 שן שום
 פטרוזיליה
 
1 חבילה
 רוזמרין
 
1 ענף
 מרווה
 
3 עלים
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

מנקים את הפול ומשאירים במשך 3 דקות במים רותחים מומלחים. מסננים ומטגנים במחבת עם שמן זית ובצל קצוץ. מוסיפים מלח ופלפל,ומערבבים בבלנדר עד לקבלת מחית. אם המחית סמיכה מדי אפשר להוסיף מהמים בה בושל הפול. מכסים את המחית בצלופן נצמד כדי להשאירה חמה.

1

חותכים את הדיונון לרצועות דקות, מקפיצים בטיפת שמן את גבעול הפטרוזיליה והשום על אש גבוהה במשך כמה דקות. מוסיפים את המרווה והרוזמרין הקצוצים דק, ומתבלים במלח ופלפל.

1

מבשלים את הספגטי של ברילה במים רותחים מומלחים, מנקזים בערך במחצית זמן הבישול ומסיימים לבשל עם הדגים. מורחים על הצלחת שכבה של מחית שעועית פול ומסדרים את הספגטי על המחית בצורת קן.

המלצת השף


בטיגון משתמשים רק בגזע הפטרוזיליה כיוון שהעלים נוטים להיות מרירים.

יין מומלץ


למתכון הזה, יין טרי וריחני הוא המתאים ביותר. בעל אופי דומה, טרי, נקי, מבושם כמו הפינולטו דיי קולי בולונ'יזי, או הפלנגינה קמפנה.

צורה אלטרנטיבית



Spaghettini Barilla 

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >