מתכון מלא טעם, אידיאלי לאירועים מיוחדים. הבצק הנדיב של הקנלוני והחללים גדולים המאפיינים אותם הם אידיאליים עבור איסוף מילוי עשיר טעים כמו זה המוצע במתכון זה.

אופן ההכנה

מטגנים בקצת חמאה את הכרישה החתוכהלטבעות. מוסיפים את הפלפלים החתוכים לרצועות בנוסח ז'וליין ומוסיפים קצת מנטה. בסיום הבישול, ואם יש צורך, מוסיפים קורטוב של מים.

מכינים את המלית ע"י ערבוב של ריקוטה בקערה עם פלפלים, ביצה, פירורי לחם, פרמזן ומתבלים במלח ופלפל. בעזרת כפית, ממלאים את הקנלוני של ברילה.

כדי להכין את הרוטב, ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח, ומערבבים עם מקצף, מוסיפים את החלב החם, קורט אגוז מוסקט, מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הזיתים הפרוסים.

משמנים תבנית אפייה, יוצקים בתחתית שתי מצקות של רוטב, ממקמים את ה קנלוני, ומפזרים את הרוטב שנותרעם קומץ נדיב של גבינת פרמזן. אופים בחום של 220 מעלות במשך 20 דקות.
המלצת השף
עבור הבישול המתאים ביותר לקנלוני רצוי להכין רוטב לבן נוזלי למדי.
יין מומלץ
מאוד ארומטי עם שילובים עשירים, מתכון זה מצריך יין ארומטי ונעים, כמו רוזה, או כמו פינו נואר רוזה או קיארטו דל גארדה.