קנלוני עם פלפל

stampa

מתכון מלא טעם, אידיאלי לאירועים מיוחדים. הבצק הנדיב של הקנלוני והחללים גדולים המאפיינים אותם הם אידיאליים עבור איסוף מילוי עשיר טעים כמו זה המוצע במתכון זה.

מתכון של ירקות, גבינה
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
60'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
597 קלוריות \ kJ
- חלבונים
28 ג'
- פחמימות
51 ג'
- שומנים
32 ג'

 חלב
 
900 ג'
 ריקוטה טריה
 
350 ג'
 פירורי לחם
 
50 ג'
מגורר  גבינת פרמזן
 
40 ג'
 חמאה
 
50 ג'
 קמח
 
50 ג'
 זיתים שחורים
 
25 ג'
 זיתים ירוקים
 
25 ג'
 פלפל אדום
 
1
 פלפל ירוק
 
1
 כרישה
 
1
 ביצים שלמות
 
1
 עלי מנטה
 
1 קורטוב
 אגוז מוסקט
 
1 קורטוב
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

מטגנים בקצת חמאה את הכרישה החתוכהלטבעות. מוסיפים את הפלפלים החתוכים לרצועות בנוסח ז'וליין ומוסיפים קצת מנטה. בסיום הבישול, ואם יש צורך, מוסיפים קורטוב של מים.

1

מכינים את המלית ע"י ערבוב של ריקוטה בקערה עם פלפלים, ביצה, פירורי לחם, פרמזן ומתבלים במלח ופלפל. בעזרת כפית, ממלאים את הקנלוני של ברילה.

1

כדי להכין את הרוטב, ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח, ומערבבים עם מקצף, מוסיפים את החלב החם, קורט אגוז מוסקט, מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הזיתים הפרוסים.

1

משמנים תבנית אפייה, יוצקים בתחתית שתי מצקות של רוטב, ממקמים את ה קנלוני, ומפזרים את הרוטב שנותרעם קומץ נדיב של גבינת פרמזן. אופים בחום של 220 מעלות במשך 20 דקות.

המלצת השף


עבור הבישול המתאים ביותר לקנלוני רצוי להכין רוטב לבן נוזלי למדי.

יין מומלץ


מאוד ארומטי עם שילובים עשירים, מתכון זה מצריך יין ארומטי ונעים, כמו רוזה, או כמו פינו נואר רוזה או קיארטו דל גארדה.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >