לזניה ברוטב פסטו אלה ג'נובזה

stampa

תבלינים טריים ריחניים כמו הפסטו אלה ג 'נובזה נותנים ללזניה טעם ייחודי ואינטנסיבי. מתכון שמתאים לכל עונה.

מתכון של ירקות, גבינה
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
בינונית
זמן:
40'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
791 קלוריות \ kJ
- חלבונים
24 ג'
- פחמימות
59 ג'
- שומנים
52 ג'

 חלב
 
900 ג'
 בזיליקום
 
150 ג'
 שמן זית טהור
 
100 ג'
מגורר  גבינת פרמזן
 
60 ג'
 פקורינו טוסקנו
 
30 ג'
 חמאה
 
50 ג'
 שעועית
 
50 ג'
 קמח
 
50 ג'
 תפ"א
 
50 ג'
 צנוברים
 
25 ג'
 שום
 
1 שן שום
 אגוז מוסקט
 
1 קורטוב
 מלח
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

כדי להכין את הרוטב, ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח, ומערבבים עם מקצף. מוסיפים את החלב החם, קורט אגוז מוסקט ומלח. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב תמידי כדי למנוע גושים.

1

כדי להכין את הרוטב, ערבבו את כל החומרים הגולמיים בבלנדר (בזיליקום, צנוברים, שום, פרמזן, פקורינו, שמן זית כתית), להוסיף לבשמל תוך כדי בחישה מתמדת את רוטב הפסטו שמתקבל.

1

נקו את תפוחי האדמה והשעועית הירוקה וחתכו לקוביות. להשרות במים מומלחים קודם את השעועית ולאחר מכן את תפוחי האדמה למשך זמן כולל של 4 דקות

1

משמנים תבנית אפייה, ויוצקים בתחתית מרוטב הפסטו. מכסים עם שני גיליונות של לזניה, מכסים שוב עם רוטב הפסטו, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה עם קומץ של גבינת פרמזן. חוזרים על הפעולה לכל חמש השכבות. אופים ב 220 מעלות צלזיוס במשך 20 דקות. מוציאים מהתנור, נותנים להתקרר במשך 10 דקות ומגישים.

המלצת השף


כדי לשפר את טעם הפסטו, לפני ההגשה מקשטים את הלזניה עם טיפת בזיליקום טרי מעורבב היטב בשמן זית כתית.

יין מומלץ


מתכון זה בעל טעם חזק ואופייני, הולך טוב עם יין לבן חם, ארומטי ואינטנסיבי, כמו קורטזה די גבי פיימונטזה.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >