לזניה עם פסטו ג'נובזה וירקות

stampa

מתכון פשוט וקל להכנה, טעים במיוחד בגלל נוכחות הפסטו אלה ג'נובזה של ברילה.

Lasagne
מתכון של ירקות, גבינה
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
100'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
735 קלוריות \ kJ
- חלבונים
25 ג'
- פחמימות
55 ג'
- שומנים
46 ג'

 
 תפ"א
 
400 ג'
 שעועית
 
300 ג'
 גבינת קרשנצה
 
150 ג'
מגורר  גבינת פרמזן
 
60 ג'
 שמן זית טהור
 
50 ג'
 חמאה
 
30 ג'
 חלב
 
30000 מ"ל
 שום
 
1 שן שום
 סלק
 
1 חבילה
 ארטישוק
 
3
 מלח
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

תבשיל עם שום וארטישוק חתוכים לרצועות עם הוספת קמצוץ מלח.

1

משרים במים מומלחים ומסננים שעועית ירוקה וסלק. מרתיחים את תפוחי האדמה, מקלפים אותם ומערבלים אותם עם שמן זית, פסטו ג 'נובזה של ברילה, גבינה מותכת וחלב מדולל עם שתי מצקות של מים.

1

במחבת עם חמאה לרפד 4 שכבות של לזניה של ברילה, לסירוגין עם קרם תפוחי אדמה מבושלים פסטו וירקות. מפזרים פרמזן ואופים 20 דקות.

המלצת השף


אם רוצים, אפשר להחליף את גבינת הקרשנצה ברוביולה שנותנת טעם עדין יותר למתכון.

יין מומלץ


עבור המנה הזו עם המגמה למתוק וריחני, אנו ממליצים על יין לבן בעל גוף בינוני ואינטנסיבי כמו הוורמנטינו די גלורה או ריזלינג רננו אלטו אדיג'ה.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >