פפרדלה עם שמן, אנשובי ושום

stampa

מתכון מהיר וקל, שבו הגיבורים הם תמיד מרכיבים זמינים בבתים שלנו. ממומלץ עם אטריות ביצים.

מתכון של דגים
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
10'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
347 קלוריות \ kJ
- חלבונים
11 ג'
- פחמימות
47 ג'
- שומנים
13 ג'

 פרוסות אנשובי
 
25 ג'
 שום
 
3 שיני שום
 שמן זית טהור
 
4 כפיות
 פטרוזיליה
 
1 כף
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

קוצצים את השום ומשחימים קלות במחבת עם שמן. מוסיפים את האנשובי הקצוץ ומורידים מהאש.

1

מבשלים את הפפרדלה אל'אואובו אמילינה של ברילה במים רותחים מומלחים, מסננים ומוסיפים שמן זית, שום ואנשובי, ומעט מהמים של הפסטה ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.

המלצת השף


התאימו אישית את המתכון על ידי הוספת 15 עגבניות שרי אפויות בתנור.

יין מומלץ


מנה בטעם חזק, טיפוסי וארומטי מאוד, המתאים ליין אדום צעיר טרי עם ריח עז, אך לא אגרסיבי מדי כמו ברברה או דולצ'טו מפיימונטה.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >