פפרדלה עם פטריות פורצ'יני וקלמרי

stampa

במתכון הזה, הטעמים העדינים של הים מתערבבים עם אלו של היער, ויחד מפיקים מנה טעימה ומעודנת.

מתכון של דגים, ירקות
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
20'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
398 קלוריות \ kJ
- חלבונים
18 ג'
- פחמימות
47 ג'
- שומנים
16 ג'

נקי  קלמרי קטנים
 
200 ג'
 פטריות פורצ'יני טריות
 
200 ג'
 שמן זית טהור
 
50 ג'
 שום
 
1 שן שום
 פטרוזיליה
 
1 חבילה
 מרווה
 
3 עלים
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

לנקות את הפטריות היטב בעזרת מטלית לחה ולחתוך אותם קודם לאורך ולאחר מכן לרוחב. מבשלים בסיר עם מעט שמן זית, שום כתוש ופטרוזיליה. כאשר מבושל, להסיר את הגבעולים של פטרוזיליה ולתבל במלח ופלפל.

1

חותכים את הקלמרי לרצועות ועל אש גבוהה מקפיצים יחד עם המרווה במחבת נוספת. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה והפטריות המבושלות.

1

מבשלים את הפפרדלה אל'אואובו אמילינה של ברילה בהרבה מים מומלחים, מסננים לפני תום הזמן (בערך באמצע הבישול). מסיימים את בישול הרוטב, ומוודאים כי הוא לא יבש מדי. מגישים חם.

המלצת השף


בטיגון משתמשים רק בגזע הפטרוזיליה כיוון שהעלים נוטים להיות מרירים. בעת בישול הפטריות, נסו לא להרטיב עם היין, מפני שהפטריות לא אוהבות את החומציות של היין.

יין מומלץ


מתכון עם טעמים מנוגדים וטריים. אנו מציעים יין לבן טרי וריחני, רך, גרקו די טופו קמפנו או עצור מלוזיה פרמה פריולנה.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >