בבטה עם פלפל מתוק, טימין וגבינת סקמורצה מעושנת

stampa

לא כולם אוהבים את הפלפל במתכון זה. הטעם הדומיננטי שלו מרוככך קצת עם הגבינה שמעדנת אותו.

מתכון של ירקות, גבינה
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
20'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
550 קלוריות \ kJ
- חלבונים
16,7 ג'
- פחמימות
56,2 ג'
- שומנים
24,8 ג'

 פלפל צהוב
 
100 ג'
 פלפלים אדומים
 
100 ג'
 גבינת סקמורצה מעושנת
 
80 ג'
 בצלי שאלוט
 
30 ג'
 שמן זית טהור
 
5 כפיות
 טימין
 
במידת הצורך
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך
 פטרוזיליה טריה
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות, ואת הגבינה המעושנת לרצועות דקות. חותכים בצל ירוק לפרוסות דקות וקוצצים את הפטרוזיליה.

1

מטגנים את בצלצלי השאלוט בעדינות במשך 2 דקות בסיר עם שמן וטימין. מוסיפים את הפלפלים ומבשלים עוד 5 דקות, להוסיף קצת מים, מלח ופלפל לפי הטעם.

1

מבשלים את הבבטה מחיטה מלאה של ברילה במים רותחים מומלחים, מנקזים כאשר אל דנטה ומוסיפים אל הרוטב.
מקשטים עם גבינה מעושנת ופטרוזיליה קצוצה.

המלצת השף


מי שרוצה יכול להחליף את הגבינה המעושנת בגבינת ריקוטה מלוחה.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >