פוזילי מחיטה מלאה עם אספרגוס, פלפל ושקדים

stampa

מתכון נפלא בו תמצאו שילוב יוצא דופן של שקדים וירקות לשפר את הטעם הביתי של הפסטה מחיטה מלאה.

Fusilli integrali
מתכון של ירקות
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
20'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
452 קלוריות \ kJ
- חלבונים
15 ג'
- פחמימות
67 ג'
- שומנים
15 ג'

 
350 ג'
 אספרגוס
 
350 ג'
 פלפל צהוב
 
100 ג'
 בצלי שאלוט
 
20 ג'
 שקדים
 
40 ג'
 פלפל לבן
 
במידת הצורך
 מלח
 
במידת הצורך
 טימין
 
5 ג'
 שמן זית טהור
 
30 ג'

אופן ההכנה

1

מקלפים את האספרגוס וחותכים אותם לעיגולים קטנים. מקלפים וקוצצים את השקדים.

1

משחימים את בצלצלי השאלוט, מוסיפים את האספרגוס, ופרוסות הפלפל . מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים למשך 4 דקות.

1

מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים, מנקזים כאשר אל דנטה.

1

מקפיצים במחבת עם הרוטב ומקשטים עם שקדים קצוצים או חתוכים לרצועות.

המלצת השף


אם אתם אוהבים מנות מקושטות, אתה להקציף עגבניה ולמרוח שכבה בתחתית הצלחת.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >