ספגטי מחיטה מלאה עם לבבות ארטישוק ועגבניות טריות

stampa

מתכון טעים שמשלב את המתיקות של לבבות הארטישוק עם עגבניות טריות כדי לשפר את הרעננות והטעם של פסטה מחיטה מלאה.

Spaghetti integrali
מתכון של ירקות
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
20'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
420 קלוריות \ kJ
- חלבונים
14 ג'
- פחמימות
71 ג'
- שומנים
10 ג'

 
350 ג'
 לבבות ארטישוק
 
300 ג'
 בצלים
 
40 ג'
 עגבניות שרי
 
250 ג'
 פלפל לבן
 
במידת הצורך
 מלח
 
במידת הצורך
 טימין
 
5 ג'
 פטרוזיליה
 
10 ג'
 מיורן
 
10 ג'
 שמן זית טהור
 
30 ג'

אופן ההכנה

1

חותכים את לבבות הארטישוק בנוסח ז'וליין ומעבירים אותם למחבת עם שמן ומלח.

1

אופים במשך 6 דקות, מרטיבים עם מים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

1

מקלפים את העגבניות, מסיריםאת הזרעים וחותכים לקוביות.

1

מטגנים את הבצל, ואז מוסיפים את העגבניות ואת הארטישוקים.

1

מבשלים את הספגטי של ברילה במים רותחים מומלחים עד שאל דנטה, ומנקזים.

1

מקפיצים במחבת עם הרוטב ומקשטים עם עשבי תיבול קצוצים.

המלצת השף


אם אתם מעדיפים טעם חזק אפשר להרטיב את הארטישוק עם יין לבן יבש.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >