ספגטי עם עגבניות שרי, ארוגולה וזיתים ירוקים

stampa

ריחם של הזיתים והחום של העגבניה האדומה הופך מתכון זה למיוחד.

מתכון של ירקות
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
15'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
511 קלוריות \ kJ
- חלבונים
12 ג'
- פחמימות
57,1 ג'
- שומנים
22,2 ג'

 
350 ג'
 עגבניות שרי
 
300 ג'
 ארוגולה
 
60 ג'
 זיתים ירוקים
 
150 ג'
 שמן זית טהור
 
4 כפיות
 בצלים
 
40 ג'
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

קוצצים דק את הבצל ומטגנים במחבת עם שמן.

1

מוסיפים את פלחי העגבניות ומבשלים 3 דקות.

1

לאחר מכן להוסיף את טבעות הזיתים הירוקים, מסירים מהאש ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

1

מבשלים את הספגטי מחיטה מלאה של ברילה במים רותחים מומלחים, מנקזים כאשר אל דנטה ומוסיפים עגבניות וזיתים.

1

מגישים עם עלי ארוגולה קצוצים.

המלצת השף


מתאימים אישית באמצעות מתכון של זיתים ירוקים ממולאים בתוספת כמה צלפים.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >