פנטה ריגטה מחיטה מלאה עם עדשים, שעועית וקישואים

stampa

מתכון עם טעם טרי וקליל, שנועד לתת לגוף שלכם צריכה מאוזנת של פחמימות, חלבונים ושומנים.

Pennette rigate integrali
מתכון של ירקות
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
20'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
471 קלוריות \ kJ
- חלבונים
14,5 ג'
- פחמימות
63 ג'
- שומנים
18 ג'

 
350 ג'
 קישואים
 
200 ג'
 שעועית
 
150 ג'
 עגבניות שרי
 
100 ג'
 שמן זית טהור
 
4 כפות
 מיורן טרי
 
4 עלים
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

חותכים את הקישואים לרצועות. מרתיחים את השעועית במים עם מלח למשך 3 דקות, ולאחר מכן לחתוך אותם לחתיכות קטנות.

1

מטגנים הכל במחבת עם שמן על אש גבוהה.

1

לבסוף מוסיפים את המיורן והעגבניות, חתוכות לרצועות אחרי שמקולפות וללא זרעים. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על להבה נמוכה למשך 4 דקות.

1

מבשלים את הפנה ריגטה חיטה ועדשים במים רותחים מומלחים, מנקזים כאשר אל דנטה ומקפיצים במחבת עם הרוטב.

המלצת השף


לקבלת טעם עז יותר מערבלים את רסק הקישואים, זה גם עוזר לתיבול הפסטה.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >