מפלדינה עם רגו מבשר בקר בניחוח אורגנו

stampa

המפלדינה מתאימות לרטבים המבוססים על המסורת של בשר, הם גולת הכותרת של טעם עשיר, כמו זו רוטב בשר הרגו המתובל באורגנו, אשר מציע טעמים אותנטיים של המטבח של איזור קמפניה.

מתכון של בשר, ירקות
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
20'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
592 קלוריות \ kJ
- חלבונים
18 ג'
- פחמימות
71 ג'
- שומנים
26 ג'

 בשר בקר טחון
 
150 ג'
 עגבניות טריות
 
130 ג'
 עולש
 
100 ג'
 צלפים במלח
 
20 ג'
 בצל לבן
 
20 ג'
 גזר
 
10 ג'
 אורגנו
 
10 ג'
 סלרי
 
10 ג'
 זיתים שחורים מגולענים
 
16
 שמן זית טהור
 
4 כפיות
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

במחבת, מטגנים את הגזר, הבצל והסלרי. מוסיפים את הבשר ומבשלים בערך 7 / 8 דקות. להוסיף את הצלפים, הזיתים, אורגנו ועגבניות השרי החצויות, ומבשלים 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.

1

מבשלים את המפלדינה של ברילה במים מומלחים, מנקזים כאשר אל דנטה ומוסיפים את הרוטב המוכן ומקפיצים הכל במחבת. מגישים מקשטים את הצלחת עם עולש טרי ומגישים.

המלצת השף


כדי לתבל את המתכון הזה ולהחיות אותו, לנסות להוסיף לרוטב הרגו שני צ'ילי קצוצים. הם נותנים למאכל הזה אופי חריף עוד יותר.

יין מומלץ


מנה עסיסית וארומטית מאוד, הולכת טוב עם יין לבן עם ריח עז, ודרגת אלכוהול נכונה כמו השרדונה הסיציליאני.

צורה אלטרנטיבית



Bavette Barilla 

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >