צ'לנטני עם סלמון מעושן, כרישה ואפונה

stampa
המתכון הזה מצוין עבור הסלמון אשר תמיד מהווה מרכיב חשוב בהשגת איכות מעודנת.
מתכון של דגים, ירקות, ירקות, ירקות, ירקות
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
35'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
539 קלוריות \ kJ
- חלבונים
18 ג'
- פחמימות
74 ג'
- שומנים
18 ג'

 כרישה
 
150 ג'
 אפונה
 
100 ג'
 סלמון מעושן
 
100 ג'
 חמאה
 
50 ג'
 יין לבן יבש
 
50 ג'
 שומר
 
1 חבילה
 שמן זית טהור
 
2 כפיות
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1
מטגנים במחבת עם חמאה 100 גרם פרוסות דקות של כרישה. מוסיפים מלח, ויין ונותנים להתאדות. להוסיף חצי כוס מים לפסטה ולערבב במיקסר עד לקבלת קרם אחיד.
1
באותה המחבת מטגנים את הכרישה הנותרת בשמן זית, מוסיפים את האפונה ויוצקים כמה כפות מים. מערבבים את הכרישה המוקרמת והסלמון החתוך לרצועות. מתבלים במלח ופלפל.
1
מבשלים את הצ'לנטני של ברילה במים מומלחים, מנקזים כאשר אל דנטה ומקפיצים עם רוטב השומר הקצוץ.

המלצת השף


אם אתם אוהבים טעם עדין יותר, אפשר להחליף את ה 250 גרם סלמון מעושן עם סלמון טרי. חותכים לקוביות של 1 ס"מ בצד, ומשחימים עם הכרישה כמתואר בשלב הראשון של ההכנה.

יין מומלץ


עבור המנה הזו שנוטה למתוק אנו ממליצים על יין לבן יבש, הדרי כמו ה-ביאנקו קוסטוזה או ה-פלנגינה.

צורה אלטרנטיבית



Fusilli Barilla 

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >