פרפלה עם ארטישוק וזיתים בניחוח מנטה

stampa

ריח המנטה הולך טוב מאוד עם הטעם של הארטישוק. שיפור ניחוחות שנוצרים בצורה יוצאת דופן במהלך ההכנה. הפרפלה מאחדים את המרכיבים השונים במתכון, ונותנים לו טעם נפלא.

Farfalle
מתכון של ירקות
מספר אנשים:
1
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
25 minuti'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
497 קלוריות \ kJ
- חלבונים
14,7 ג'
- פחמימות
69,2 ג'
- שומנים
12,6 ג'

 
350 ג'
בקוביות  עגבניות
 
30 ג'
בפרוסות עגולות  זיתים ירוקים
 
20 ג'
בפרוסות  ארטישוק
 
8
 יין לבן
 
1 כוס
 שום
 
1 שן שום
 שמן זית טהור
 
במידת הצורך
 מנטה
 
במידת הצורך
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1

מרתיחים את הארטישוקים במים במשך 3 דקותומעבירים אותם למחבת עם מעט שמן זית, שום קצוץ, עגבניות וזיתים. יוצקים את היין ומבשלים על אש נמוכה למשך 15 דקות.

1

מבשלים את הפרפלה במים מומלחים, מנקזים כאשר אל דנטה ומוסיפים את רוטב הארטישוקים, פלפל שחור ומקשטים עם מנטה טריה קצוצה דק.

המלצת השף


אם אתה לא אוהבים מנטה, אפשר להחליף עם פטרוזיליה קצוצה או טימין טרי.

יין מומלץ


אנסוניה ביאנקו פרמו סקו ד.ו.ק אלבה

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >