פרפלה ברוטב פסטו אדום עם קישואים וגזר

stampa
הפסטו האדום של ברילה, מתכון בטעם חדש, פשוט וטעים, מתאים בצורה מושלמת לקלילות של הפרפלה. תוכלו לגוון את המתכון ולתת לו נופך אישי עם הוספת גזר טרי וקישואים.
מתכון של ירקות
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
30'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
575 קלוריות \ kJ
- חלבונים
14 ג'
- פחמימות
78 ג'
- שומנים
23 ג'

 גזר
 
100 ג'
 קישואים
 
100 ג'
 שמן זית טהור
 
25 ג'
 מלח
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1
לרחוץ את הגזר ואת הקישואים לחתוך לרצועות דקות בנוסח ז'וליין. לטגן קלות בשתי מחבתות עם שמן זית טהור.
1
מבשלים את הפרפלה של ברילה במים מומלחים, מנקזים כאשר אל דנטה ומוסיפים את רוטב הפסטו האדום של ברילה.
1
שמים שכבה דקה של קישואים על הצלחות, מוסיפים את ההפסטה ומקשטין עם הגזר.

המלצת השף


המנעו מחימום יתר של רוטב הפסטו רוסו של ברילה שלא יאבד את צבעו ולא יאבד את טעמו.

יין מומלץ


למנה זו אנו ממליצים על יין טרי ואלגנטי, בדרגת אלכוהול נמוכה וניחוח ארומטי כגון ה- נוזיולה טרנטינה או ה-פלנגינה קמפנה.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >