פרפלה עם פלפל מוקרם ואנשובי

stampa
הפלפל, שמוצאו במרכז אמריקה, הפך למצרך חיוני של במטבח האיטלקי. ישנם כמה וכמה סוגים מתוצרת מקומית (באיטליה), וביניהן הפלפל המרובע מאסטי, הווגרה והענק של נאפולי.
מתכון של דגים, ירקות
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
35'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
526 קלוריות \ kJ
- חלבונים
20 ג'
- פחמימות
77 ג'
- שומנים
15 ג'

 פלפלים אדומים
 
300 ג'
 פרוסות אנשובי
 
100 ג'
 קצפת
 
100 ג'
 שמן זית טהור
 
20 ג'
 עירית
 
1 כף
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1
מקלפים את הפלפלים אחרי ששמנו אןתם על אש גבוהה על הכיריים. מערבבים את 2/3 עם שמנת, אנשובי, שמן זית, מלח ופלפל. אם התערובת נוזלית מדי, להשאיר על האש למשך דקה נוספת.
1
מבשלים את הפרפלה של ברילה במים מומלחים, מנקזים, וכאשר דנטה להוסיף לרוטב הפלפל המוקרם. מוסיפים את עירית ואת הפלפל הנותר, וחותכים לרצועות.

המלצת השף


מקלפים את הפלפלים על ידי הצבתם על הכיריים על אש גבוהה, עד שהעור יהיה שרוף. מסירים ושמים תחת מים זורמים, מסירים את העור השחור לגמרי, ומנקים מבפנים.

יין מומלץ


למנה זו אנו ממליצים על צ'רברו דלה סלה מטוסקנה או רגלאלי מסיציליה.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >