פרפלה עם פלפל וארוגולה

stampa
במנה הזו פלפלים ואנשובי משולבים בהרמוניה, ועם רוצים ניתן ליהנות מהם גם אם מוגשים כסלט פסטה קר.
מתכון של ירקות, עשבי תיבול
מספר אנשים:
4
דרגת קושי:
נמוכה
זמן:
30'
ערך תזונתי
עבור מנת פסטה אשר הוכנה לפי המתכון הזה.

ערך אנרגיה
471 קלוריות \ kJ
- חלבונים
16 ג'
- פחמימות
71 ג'
- שומנים
13 ג'

 פלפל צהוב
 
150 ג'
 פלפלים אדומים
 
100 ג'
 ארוגולה
 
100 ג'
 בצל לבן
 
50 ג'
 פרוסות אנשובי
 
2
 שמן זית טהור
 
4 כפיות
מגורר  גבינת פרמזן
 
2 כפיות
קצוץ  פטרוזיליה
 
1 כף
 מלח
 
במידת הצורך
 פלפל שחור
 
במידת הצורך

אופן ההכנה

1
קולים את הפלפלים על להבה. קולפים אותם,מסירים את הסיבים הפנימיים וחותכים לריבועים. מטגנים את הבצלים, את האנשובי והפטרוזיליה בשמן.
1
מוסיפים את הפלפלים והארוגולה. ממליחים קלות את הרוטב ומורידים מהאש.
1
מבשלים את הפרפלה של ברילה במים מומלחים, מנקזים, וכאשר אל דנטה מקפיצים בקצרה ברוטב פלפל. מוסיפים את עלי הארוגולה שנותרו, מפזרים גבינת פרמזן מגוררת ומגישים.

המלצת השף


כדי להשיג סלט פסטה מעולה, מוסיפים מוצרלה בופאלה חתוכה לקוביות, ו 400 גרם של עגבניות אדומות, קלופות וחתוכות לקוביות. מוסיפים את הארוגולה לשאר המרכיבים: זה נותן למנה טעם עוד יותר אינטנסיבי.

יין מומלץ


הנטייה של הפלפל למתיקות ושל הארוגולה למרירות, מתאימים ליין לבן עם ניחוחות עדינים וטעם יבש כמו ה-פלנגינה קמפנה או פינ'ולטי קולי בולונ'זי.

חפש מתכון

מרכיבים:
cerca
mi sento fortunato
חיפוש מתקדם >